Over ons - ZZP Schilder
schildersbedrijf capelle aan den IJssel
vakschilder, schildersbedrijf Capelle aan den IJssel , schilder, kwaliteit Schiler, binnen schilder, buiten schilder, goedkope schilder,
21489
page-template-default,page,page-id-21489,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive
 

Over ons

Schildersbedrijf in Capelle een den IJssel

U zoekt een goede en ervaren schilder in Capelle aan den IJssel.

Een betrouwbare schilder met liefde voor het vak? Die staat voor kwaliteit en eerlijke prijzen? Maak dan kennis met Zzp-schilder.nl. Wij hebben vele tevreden klanten en blinken uit in vakmanschap, service en flexibiliteit. Wij bieden 25 jaar ervaring met allround schilderwerkzaamheden voor gerenommeerde particulieren en bedrijven in Rotterdam en omstreken. We bieden onze diensten aan onder de naam Zzp-schilder.nl. En daar kunt u uw voordeel mee doen! Wij hebben aandacht voor de wensen van de klant en zetten nét even dat stapje meer voor een perfect eindresultaat.

Waarom Zzp-Schilder.nl

  • Vakmanschap – omdat u gewoon goed schilderwerk wilt
  • Redelijke prijs – voordeel voor u door lage overheadkosten
  • Ruim ervaren – 25 jaar ervaring bij gerenommeerde bedrijven
  • Betrouwbare partner – afspraak is afspraak, transparante prijzen
  • Garantie 5 jaar – waarvan 3 jaar volledig

Wat doet Zzp-Schilder.nl voor u

U kunt alle schilderwerken met een gerust hart aan Zzp-schilder.nl overlaten. Zowel binnen als buiten en meer! Wij adviseren u over onderhoud, te gebruiken materialen en voorzien u desgewenst van kleuradvies. Het schilderen van deuren, ramen, de voor- en achtergevel, binnenmuren en plafonds wordt met zorg voor u uitgevoerd. Maar ook voor houtrotherstel, het aanbrengen van vloercoating of gevelreiniging bent u aan het juiste adres. Alle werkzaamheden worden vakkundig en nauwkeurig voor u gedaan. Het enige wat u nog hoeft te doen is genieten van het resultaat!

Over onze projecten

Zzp-schilder.nl is inzetbaar voor kleine en grotere opdrachten, zowel voor particulieren als voor bedrijven. In het portfolio kunt u zien welke opdrachten en werkzaamheden wij voor u kunnen verzorgen. En bent u op zoek naar een ervaren zzp schilder voor een langer project? Ook daar kunt u ons voor inzetten.  Meer informatie? Neem contact op!

Denkt u erover het schilderwerk te laten uitvoeren en wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? Neem dan even contact op. Bent u benieuwd naar de kosten van uw project? Dat kunnen we ons goed voorstellen. Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan.

Stuur ons een mail