Vloercoating - ZZP Schilder
21532
page-template-default,page,page-id-21532,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive
 

Vloercoating

Wat is vloercoating

Vloercoating is een gietvloer met een dunnere laag dan een traditionele gietvloer. Het is een 1 of 2-componentenvloer die met een roller wordt aangebracht. De kosten zijn hierdoor ook aanzienlijk lager dan bij een gietvloer. De coating bestaat uit polyurethaan, epoxy of acrylaat. De vloer kan in alle RAL-kleuren geleverd worden en is desgewenst ook met een kleureffect toe te passen door kleurvlokken te verwerken. De vloer neemt geen vuil of vocht op en is daardoor hygiënisch en zeer makkelijk schoon te houden.

De voordelen van vloercoating

  • Naadloos en vloeistofdicht
  • Antislip afwerking mogelijk
  • Lange levensduur
  • Makkelijk in onderhoud
  • In iedere gewenste kleur
  • Prijstechnisch interessant

 De toepassingen van vloercoating

Vloercoating is een eindafwerking en wordt voor diverse vloersystemen toegepast, bijvoorbeeld voor galerijen, balkons, garages, bedrijfshallen en afritten. Ook kan er een antislip vloercoating worden aangebracht. Met name in ruimtes die vochtig kunnen worden is dat aanbevolen. Coatingvloeren kunnen op vrijwel alle ondervloeren gelegd worden. Eerst zal de vloer moeten worden voorbewerkt door schuren, slijpen of stralen. Dit is belangrijk: hoe vlakker de ondergrond, hoe egaler het eindresultaat.

Meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte?

ZZP-schilder.nl is specialist in het aanbrengen van vloercoating op acrylaatbasis of synthetische basis. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van vloercoating? We adviseren u graag. Neemt u gerust even contact op. Bent u benieuwd naar de kosten van een vloercoating? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen