Spuitwerk - ZZP Schilder
21528
page-template-default,page,page-id-21528,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive
 

Spuitwerk

Wat is spuitwerk en wanneer is dit een goede keuze

De trend voor uw schilderwerk binnen is op dit moment spuitwerk. Spuitwerk is het spuiten met latex verf door middel van een professionele verfspuittechniek. Deze techniek is zeer in trek als er grote, bij voorkeur lege ruimtes geschilderd moeten worden. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer u gaat verhuizen en het huis nog leegstaat. U krijgt met latex spuiten snel een strak resultaat. Wanneer er grote oppervlakten van één kleur moeten worden voorzien, werkt dit sneller dan traditioneel rollen van muren en plafonds. Daardoor is er vaak ook een kostenbesparing mogelijk.

Spuitwerk aanbrengen is een vak

Om bovengenoemde redenen heeft spuitwerk de toekomst. Voor een goed resultaat is het van belang dat u het spuitwerk laat uitvoeren door een ervaren schilder. Deze techniek luistert nauw en een gedegen voorbereiding is noodzakelijk. Alles in de ruimte wordt afgedekt en afgeplakt om het te beschermen tegen de spuitnevel. Dit is ook de reden dat er het beste in een lege ruimte gewerkt kan worden. Oneffenheden worden geëgaliseerd voordat het spuitwerk wordt aangebracht. Daarnaast is een goede kwaliteit latex een vereiste voor het behalen van een optimaal en egaal resultaat. Uiteraard werkt ZZP-schilder.nl alleen met de beste kwaliteit latex.

 Interesse in spuitwerk of nog vragen?

Denkt u erover voor spuitwerk te kiezen en wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? Wij informeren u graag hierover. Neemt u gerust even contact met ons op. Bent u benieuwd naar de kosten van spuitwerk? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Stuur ons een mail