Gevelreiniging - ZZP Schilder
21698
page-template-default,page,page-id-21698,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive
 

Gevelreiniging

Uw ervaren partner in gevelreiniging

Heeft u last van aanslag, mos en of vuil op uw gevel? Denk dan eens aan gevelreiniging, want daar is zeker iets aan te doen. De ZZP-schilder.nl heeft ruim 10 jaar ervaring met gevelreiniging. Daardoor weten wij als geen ander dat iedere situatie en vervuiling anders is en passen wij onze werkwijze hierop aan.

Waarom gevelreiniging belangrijk onderhoud is

We merken dat de klant steeds vaker voor gevelreiniging kiest. Het onderhouden van uw gevel is van belang om toekomstige schade, zoals scheuren in de gevel, te voorkomen. Zure regen, wind en uitlaatgassen laten hun sporen na op gevels en wanden. Mossen tasten de voegen aan en kunnen in de winter uitzetten waardoor er makkelijk scheuren kunnen ontstaan.

Hoe werkt gevelreiniging en wat kun je verwachten?

Gevelreiniging vindt plaats door middel van stoom. Door de diepe reinigende werking van stoom verwijderen we mos, aanslag of vuil van uw gevel. Het water wordt verhit tot 150 graden en onder grote druk het tegen de gevel gespoten. Het resultaat? Een schone gevel met een frisse uitstraling. De gevel ziet er weer verzorgd uit, mos en vuil is verwijderd.

 Meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Wilt u uw gevel laten reinigen en wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? We vertellen het u graag. Neemt u gerust even contact met ons op. Bent u benieuwd naar de kosten van gevelreiniging? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Stuur ons een mail